YogaImperiet

Yoga og sund kost går hånd i hånd 

Har du planer om at tabe dig? Så kan kombinationen af yoga og en sund madplan være vejen frem. Her kan du læse om, hvorfor det er den perfekte cocktail. 

Få et succesfuldt vægttab 

Mange bliver fristet til at tage en intensiv slankekur for at opnå vægttab. Dog er denne metode hverken sund eller bæredygtig, da de fleste kilo kommer på igen. 

Skal dit vægttab være succesfuldt, skal du både tage hensyn til din krop, dine organer og dit sind. Det skal være et vægttab, som du kan vedligeholde – også efter du har tabt dig. 

Det kan du med yoga i kombination med en sund madplan. Yoga er en holisitsk trænignsform og filosofi, hvor der er fokus på både krop, sjæl og hjerne. Så hvis du bruger det til vægttab, vil der både blive taget højde for din krop, dens organer og fordøjelsessystem. 

I vægttabsforløbet vil det handle om, hvordan du har det og ikke hvordan du ser ud. Du vil komme i balance, og blive klogere på dig selv og din krop. 

Spis efter en sund og nem madplan 

Det kan være lidt af en omvæltning at gå i gang med et vægttabsforløb og generelt ændre på sine rutiner og vaner. Men du vil uden tvivl takke din krop for at gøre det med denne kombination. 

For at gøre det nemmere for dig at fokusere på yoga og meditation, skal du spise efter en madplan. Med en madplan kan du nemlig være sikker på at spise sundt og varieret, uden du skal bruge oceaner af tid og tanker på planlægning. 

På nettet findes der masser af nemme madplaner. De består altid af nærende hverdagsretter, som er fyldt med masser af grøntsager og sunde fedtstoffer. Ofte kan du også lave retterne på max 30 minutter, hvilket giver dig masser af frihed til at dyrke yoga. 

Læs mere om madplaner lige her

Vi kan garantere, at hvis du begynder at få yoga, meditation og sund mad implementeret i din hverdag, så vil du uden tvivl opleve og opnå et sundt vægttab. Du vil også mærke, at din tilgang til din krop, dit sind og livet generelt vil ændre sig, og blive præget af mere positiv energi. 

Beregn dit BMI 

Inden du overhovedet går i gang med at planlægge et vægttab, kan det være en god idé at beregne dit BMI med en BMI beregner, og ud fra det vurdére, om du overhovedet behøver et vægttab eller om din vægt er sund. BMI for kvinder skal være mellem 15-25, for at du er normalvægtigt. 

 

Men uanset om du er over-, under- eller normalvægtigt, så vil kombinationen af yoga og sund kost, være en gave til din krop. 

Leave a comment