YogaImperiet

Skal du investere i en massagestol?

De fleste kan nok nikke genkendende til, at det er dejligt at få massage. Udover at det løsner op i kroppen og giver et afslappethed, så er det også godt for muskler og led. At få regelmæssigt massage har to ret store omkostninger. Udover at det koster penge, så kan det også være svært at få passet ind i en travl hverdag. Derudover er der i disse tider på grund af covid-19 endnu flere faktorer der spiller ind, men disse er gudskelov ikke vedvarende.

Hvis man gerne vil slippe for at bruge tid og penge på at besøge en massør, men stadig gerne vil have regelmæssig massage, så kan en massagestol være løsningen. Lad det være sagt med det samme, en massagestol kan naturligvis ikke give den samme massage som en massør. Det er desuden lidt sværere at forklare til en stol lige præcis hvor du måtte have smerte, og så få behandling på lige dét sted. Det betyder dog ingenlunde, at en massagestol ikke kan være en rigtig god investering. Det er der især to gode grunde til.

1: Massage når det passer DIG

Går man til en massør er man naturligvis afhængig af, at man kan få et tid, der passer ind i ens eget skema. Det er ikke altid lige til, og det er eksempelvis meget sjældent klokken 22 efter en times yoga hjemme på stuegulvet. Med en massagestol kan du få massage lige præcis, når det passer dig.

2: Billigt på den lange bane

Som du kan se her i denne test af massagestole, så er de ikke billige. Hvis man tænker på den lidt længere bane, kan det dog godt være besparende. Massage kan let koste omkring 500 kroner pr. gang, og det kan du jo så gange med en eller to gange om måneden. En anden fordel er naturligvis, at der er flere der kan bruge stolen.

Hvilken massagestol skal du vælge?

Ligesom det ikke er ligegyldig hvilken massør eller hundeseng du vælger, er det heller ikke ligegyldigt hvilken stol du vælger. Det kan være svært at vide hvilken en der passer lige til dig. Ikke mindst når der er så stor forskel på dem. Det kan være en rigtig god ide at læse nogle forskellige tests af dem, inden man beslutter sig. Derudover er det stadig en god ide, at komme til at prøve den, så du ved om den lige passer til din krop.

Når alt det er sagt, så er det bare at komme i gang og finde din næste og bedste investering.

Leave a comment