Yogatræning for et bedre sexliv

Regelmæssig yogatræning kan give dig større velvære i din hverdag. Yogatræning får dig til at blive oplagt før en krævende arbejdsdag og får dig til at geare ned og slappe af efter en stresset arbejdsdag. Men den styrker også dit helbred og din krop. Alle disse gevinster har tilligemed en positiv indvirkning på dit sexliv – og ikke mindst din lyst til sex. Så kniber det med sexlysten, så se med her.

Yoga er godt for både mænd og kvinder. Det reducerer nemlig den dårlige stress og øger blodcirkulationen. Begge dele er godt for dit sexliv.

Nedsat sexlyst er det mest almindelige seksuelle problem blandt kvinder på tværs af alle aldersgrupper, men er også ret almindeligt blandt mænd. Men sådan behøver det ikke at være. Sexlysten kan komme tilbage – og endda på en behagelig, ikke anstrengende måde.

Yoga og mindfulness

Mindfulness er en slags træning, der bl.a. kan reducere stress og har en afslappende effekt. Mindfulness stammer fra yogaen, og det handler om nærvær, fuld opmærksomhed og om at have alle sanser åbner.

Det kan være svært, især hvis der er forstyrrende elementer omkring dig – såsom at du ikke har fået ryddet op i køkkenet, støj fra gaden eller lignende.

Alle disse elementer kan også gribe forstyrrende ind, når du og din partner er sammen intimt, og så udebliver lysten. Til sidst har du ikke engang lyst til at forsøge at være intim med din partner. Lysten er helt og aldeles væk.

Du kan øve dig i mindfulness ved at dyrke yoga. Når først du ved hjælp af yogatræning har lært at give slip og lukke alt uvedkommende ude, så du finder ro til at rejse ind i dig selv, kan du bruge det til at forbedre dit sexliv.

Faktisk kan der ske forbedring helt af sig selv – og du behøver ikke engang vente længe. Men du kan selv gøre din sexlyst og dit sexliv endnu bedre.

Onani er godt for sexlysten

Når først du har lært at slappe af og give dig hen til dig selv, kan du gå i gang med at lære dig selv endnu bedre at kende.

Sørg for at være et sted, hvor intet kan forstyrre dig. Anskaf dig et massageapparat, der kan bruges intimt, ikke støjer for meget, og som er nemt at indstille til dit behov for stimulering – f.eks. en Magic Wand.

Bliver du alligevel distraheret, så prøv igen. Eller stop, og prøv igen en anden dag. Eller find en anden slags sexlegetøj, hvis det du har valgt, ikke lige var dig alligevel.

Der findes rigtig meget forskelligt sexlegetøj til kvinder, så der skal nok også være noget, der passer til dig.

Yoga og orgasme

Der er nogle kvinder, der har udtalt, at de faktisk får orgasme af at dyrke visse yogaøvelser. Men i bund og grund handler yoga jo også om at rejse ind i dig selv – mærke din krop og psyke – med åndedrættet i fokus og som din indre metronom. Det samme gør sig gældende for god sex.

Leave a comment