YogaImperiet

3 tips til dig der har svært ved at komme i gang med yoga

Er du nysgerrig på yoga, eller du har forsøgt flere gange at komme i gang med det uden held?

Det kan godt kræve et par gange, før du lærer at nyde det og slappe af, imens du dyrker yoga. I yoga skal du nemlig forsøge at kombinere fysiske øvelser med mentalt fokus, hvilket ikke er nogen nem opgave.

Men her får du et par tips til at komme i gang som nybegynder.

Tag en yoga-lektion

Du kan finde masser af yogaøvelser, som du kan lave derhjemme. Men hvis du er nybegynder og har svært ved at komme rigtigt i gang, så kan det være en hjælp at tage minimum en enkelt yogalektion hos en yogainstruktør. Det kan nemlig give dig en fornemmelse for, hvordan yoga fungerer, hvilket tempo det foregår i osv.

Du kan derudover lære nogle enkelte øvelser, som du kan tage med dig og øve dig på.

Hvis du gerne vil undgå at ende på et hold, hvor du ikke føler, at du får noget ud af det, så er det en god idé at gå efter et hold til nybegyndere. Så har instruktøren nemlig som regel ekstra fokus på at forklare og instruere

Lav yoga-øvelser for begyndere derhjemme

Så snart du er derhjemme, skal du ikke forholde dig til andre. Der er ikke nogen, der kan kigge på dig. Derfor har du også rig mulighed for at prøve dig frem.

Du kan finde masser af yogaøvelser, som du kan lave derhjemme. I bund og grund handler det blot om, at du skal forsøge at acceptere, at det kan føles mærkeligt i starten. Det kan sagtens føles som om, du gør noget forkert. Men du kan ikke gøre noget forkert.

De bedste yogaøvelser for begyndere finder du her.

Start let ud

Det er vigtigt at begynde med nogle øvelser, der er simple og nemme, hvis du er ny i yoga. Du kan nemlig hurtigt falde over nogle meget svære øvelser, der er til folk, der er vant til at dyrke yoga.

Det vil være ærgerligt at miste håbet, fordi du starter for hårdt ud. Derfor er det bedre at bygge mere og mere på hen ad vejen.

Hvis bare du har succes med et par enkelte øvelser, så får du helt sikkert mod til at fortsætte med nogle flere.

Leave a comment