Den evige kamp mod hårene

Mange kvinder oplever en evig kamp mod deres kropsbehåring. Lige efter at have barberet sig, så er hårene kommet igen, nogle gange kommer de igen mørkere end før. Andre oplever, at deres krop ikke kan tåle barbering, ved at man får røde knopper, der klør og irriterer – og så ser det heller ikke pænt ud.

Eftersom markedet for hårfjerning ben vokser, kommer der også nye og bedre muligheder til dette. En anden mulighed for hårfjerning er voks, hvor man river hårene ud med hårrødderne, og derved har man glatte ben i længere tid. Der findes også hårfjerningscreme, der fjerner hårene mere skånsomt end barbering, men går ikke lige så dybt ned som voks.

Gør det nemt og skånsomt

Et nyt alternativ til hårfjerning på ben er kommet på markedet, og det er kendt om roll on sugaring. Det fungerer på samme måde som voks, og er på samme måde dybdegående, men det er mere skønsomt og nemmere. 

Det er ikke kun ben man kan bruge roll on sugaring på, men også andre større kropsdele, så som mave, arme og ryg. Dog hvis man skal have fjernet hår mere intime og små steder på kroppen, så som armhuler og ansigt, skal man bruge sugaring med spatel. 

Længere tid uden hår

Man påfører sukkervoksen på benene med en roll-on holder, som indeholder det opvarmede sukkervoks. Derefter tilføjes strips ovenpå sukkervoksen, hvorefter man hiver den af med hårets groretningen. Dette giver en mere smertefri hårfjerning samtidig med, at det holder længere. 

Man kan have hårfrie ben i op til fire uger, men det kan man først forvente efter et par behandlinger. Dette skyldes, at håret gror i forskellige faser, og i løbet af de første behandlinger tømmes hårsækken. Og fortsætter man en regelmæssig behandling, kan nogen opleve permanent hårfjerning.

Sommerben og sommerklar

Ved at have længerevarende bare og sommerklare ben, behøver man ikke at bekymre sig om barbering eller lignende. Ved at investere i en nem og skønsom løsning for at fjerne hår på ens ben, befrier man sig selv for daglig barbering eller smertefuld voksning.

Sommerben er vigtige for nogen kvinder, da dette giver en følelse af at være smuk, og derved mere selvtillid. I løbet af sommeren er bare ben en typisk hverdag, da lange bukser kun giver anledning til hedeslag. Så at sørge for bare ben, og så at hårfjerningen holder i længere tid, giver de fleste kvinder selvtilliden til at tage ud i det gode vejr, og vise deres sommerklare ben.

Leave a comment