Svært at finde behandlerrum i København

Mange behandlere har svært ved at finde behandlerrum i København, som er til at betale for penge. Særligt dem som starter op, har svært ved at finde behandlerrum til overkommelige priser. For i starten har de færreste bookinger nok til, at de kan få det til at løbe rundt, hvis de skal betale fast husleje for et behandlerrum for en hel måned. Det laver Frederiksberg-firma nu om på.

Hvorfor skal du egentlig betale husleje for et behandlerrum, som du ikke benytter hele tiden?

Netop huslejen er det, som gør det svært at komme i gang som ny behandler i København. For de fleste steder er huslejen tårnhøj, og når du ikke har klienter nok endnu, til at kunne fylde dine dage ud, er det surt at kaste så mange penge efter et lokale, der står tomt det meste af tiden.

Du kan selvfølgelig bare starte hjemme

Selvfølgelig kan du bare starte med at give behandlinger derhjemme. Det gør mange. Men dels virker det ikke særligt troværdigt og professionelt, og dels kan det være svært at finde plads til. 

Selvfølgelig kan du bruge et af værelserne i boligen til behandlerrum, som også anvendes til andre formål. Men det virker lidt mærkeligt på folk, og bliver hurtigt en irritation i hverdagen, hvis f.eks. soveværelset, stuen eller et af børneværelserne skal konverteres til behandlerrum, hver gang du har en kunde.

For f.eks. sengen eller sofahjørnet gør det svært at kamuflere, at der er tale om et almindeligt hjem.

Lej behandlerrum på timebasis

Men nu tilbyder Frederiksberg-firmaet Hos Norup en løsning på problemet, som gør det meget nemmere at starte op som behandler i København.

De tilbyder nemlig leje af behandler- og samtalerum på timebasis.

Det gør det meget lettere for dig at give dine klienter et professionelt indtryk, uden at du behøver leje et lokale for en måned ad gangen.

Vælger du at bruge Hos Norup, er det bare at gå ind og booke et af deres lokaler, når du har brug for det. 

Så kan du bare køre derind lidt før din aftale med klienten, og gøre lokalet klar til din behandling eller samtale.

Flotte og professionelle rammer for din startup

Hos Norup ligger tæt på Zoologisk Have i København med masser af gratis parkeringsmuligheder, samt masser af offentlig transport næsten lige til døren. Det gør det nemt både for dig og dine klienter at komme derhen.

Lokalerne kan fås i flere forskellige størrelser, og du kan booke tid online på Hos Norups hjemmeside. Bare vælg den varighed, du har brug for til en konsultation, og klik dig ind på den dato og det tidspunkt, du har aftalt med kunden. Der er 7 lokaler at vælge imellem, så oftest vil det være muligt at finde et ledigt lokale uanset tidspunktet.

Som lejer har du adgang til et lille tekøkken, hvor du varme vand og anrette eventuelle forfriskninger og snacks. Og møder du ind lidt før, kan du også lige nå at gøre dig bekendt med lokaler og placeringer af de forskellige faciliteter. Så kan du færdes hjemmevant derinde, når klienten ankommer.

Så med Hos Norup på Frederiksberg er det blevet nemmere at finde behandlerrum i København. 

Leave a comment